کاربرد هشتگ: ترنم_واژه_ها

1. ترنم واژه ها

میگفت بخند زندگی سخت نگیر میگذره خوب و بد! اینطوری که امروز یکی میخوادت فردا تو رو یادش میره...

میگفت بخند زندگی سخت نگیر میگذره خوب و بد! اینطوری که امروز یکی میخوادت فردا تو رو یادش میره. امروز غم و غصه میخوری فردا لبات از خنده کش میاد. ❤️‍🩹🙃 #خودنویس #ترنم_واژه_ها
  2. ترنم واژه ها

قلبم را چه بگویم برای دیدن جنگل مه‌آلود چشمانت پر میکشد همچون پروانه‌هایی زه پیله برای...

قلبم را چه بگویم برای دیدن جنگل مه‌آلود چشمانت پر میکشد همچون پروانه‌هایی زه پیله برای آزادی...! ولی نمیداند وقتی به آزادی برسد دیگر نمی‌تواند طمع آزادی را فراموش کند....  میمیرد! #جنگل_مه_آلود #ترنم_واژه_ها #خودنویس
  3. ترنم واژه ها

ساعت‌ها پنهانی دریغ از هرکسی مات جنگل چشمانت می‌شوم گاهی مه‌های خاکستری میان جنگل خودنمایی...

ساعت‌ها پنهانی دریغ از هرکسی مات جنگل چشمانت می‌شوم گاهی مه‌های خاکستری میان جنگل خودنمایی می‌کنند. پرتوهای عسلی آفتاب که به جنگل می‌خورند آن را روشن و درخشان می‌کنند همچنین میخ کننده‌تر! #ترنم_واژه_ها #خودنویس #جنگل_مه_آلود
  4. ترنم واژه ها

بارها دید بودم میگوییند از چشم‌ها که چه میتواند بکند؛ باور نمیکردم... تا تو را دیدم! اولین چیزی...

بارها دید بودم میگوییند از چشم‌ها که چه میتواند بکند؛ باور نمیکردم... تا تو را دیدم! اولین چیزی که من را جلب کرد جنگل مه آلود چشمانت بود! آخ... که نگویم از چشمانت:) #خودنویس #ترنم_واژه_ها #جنگل_مه_آلود
  5. ترنم واژه ها

یک تعداد افراد برات مهم و خاص هستن... وقتی بحث بحث رفتن اون ها میشه نمیدونی چیکار کنی هم دلت...

یک تعداد افراد برات مهم و خاص هستن... وقتی بحث بحث رفتن اون ها میشه نمیدونی چیکار کنی هم دلت میخواد برن جایی حالشون خوشه هم دلت میخواد از کنارت تکون نخورن، در نهایت لبخند میزنی تا اشک‌هات نریزه =) 🖤🌙🪐 #خودنویس #ترنم_واژه_ها
  6. ترنم واژه ها

پیامی به تو از طرف جوجه اردک: میدونی که قرار خیلی موفق بشی! خب مسیر طولانی در پسش هست و من این...

پیامی به تو از طرف جوجه اردک: میدونی که قرار خیلی موفق بشی! خب مسیر طولانی در پسش هست و من این میخوام بگم من تو این مسیر با پیچ خم یا حتی اسونیش کنارتم گوریل انگوری🦍🍇 #خودنویس #ترنم_واژه_ها
  7. ترنم واژه ها

دلتنگم صدات وقتی آبجی میگی ناراحت شدنت وقتی حرصت میدم عصبی شدنت وقتی رو اعصابت میرم دلتنگ قربون...

دلتنگم صدات وقتی آبجی میگی ناراحت شدنت وقتی حرصت میدم عصبی شدنت وقتی رو اعصابت میرم دلتنگ قربون صدقه رفتنت 🪐🖤🐨 #دلتنگی #خودنویس #کوآلا_من #ترنم_واژه_ها
  8. ترنم واژه ها

حال نمیدانم اینجا کجاست! تا جایی چشم کار می‌کند مه و غم است... موهایم لابه لایه رگ های خوشکیده...

حال نمیدانم اینجا کجاست! تا جایی چشم کار می‌کند مه و غم است... موهایم لابه لایه رگ های خوشکیده وجودم که همانند درختان زوزه کش هستن گیر میکند... پاهایم سست شده است مانند آن‌هایی که روح دیده‌اند، ولی درد من بدتر از دیدن روح است... 🪐🖤 #خودنویس #ترنم_واژه_ها
  9. ترنم واژه ها

[ATTACH] صدایم در این روزگار آرام شد آرام آرام‌تر و ناگهان مرد! 🪐🖤 #خودنویس #ترنم_واژه_ها

صدایم در این روزگار آرام شد آرام آرام‌تر و ناگهان مرد! 🪐🖤 #خودنویس #ترنم_واژه_ها
  10. ترنم واژه ها

تو شکلات داغ وسط پاییز زیر بارون شدید که گرما میبخشه بهم، منی🐨☕🤍 #خودنویس #کوآلا_من #ترنم_واژه_ها

تو شکلات داغ وسط پاییز زیر بارون شدید که گرما میبخشه بهم، منی🐨☕🤍 #خودنویس #کوآلا_من #ترنم_واژه_ها
  11. ترنم واژه ها

میگردم به دورت! همچون عقربه های ساعت، زمین به دور خورشید، چرخ فلکی به دور محور و... که لحظه ای...

میگردم به دورت! همچون عقربه های ساعت، زمین به دور خورشید، چرخ فلکی به دور محور و... که لحظه ای توقف نمیکنند. 🐨🤍 #کوآلا_من #خودنویس #ترنم_واژه_ها تقدیم داداشی
  12. ترنم واژه ها

آسمان ابری است! نه اشتباه نکن آسمان زمین آفتابی است، آسمان قلب من ابری است. ابرهایی پر از رگ...

آسمان ابری است! نه اشتباه نکن آسمان زمین آفتابی است، آسمان قلب من ابری است. ابرهایی پر از رگ بار! می‌خواهند ببارن بارانی از جنس غم و تنهایی صدای رعد برق و غرش است نه اشتباه نکن! صدای فریادهای قلبم هست... ! #خودنویس #ترنم_واژه_ها #غمگین
  13. ترنم واژه ها

روزگار می‌چرخد و می‌چرخد مانند چرخ فلک! روزی واگن من هم می‌ایستد و خواهم رفت ز دنیا...

روزگار می‌چرخد و می‌چرخد مانند چرخ فلک! روزی واگن من هم می‌ایستد و خواهم رفت ز دنیا.... #خودنویس #ترنم_واژه_ها #زندگی
  14. ترنم واژه ها

همان موقع بغ کرده به شیشه سرد اتاق تکیه داده‌ای و زانوهای خود را بغل کرده‌ای، صدایت از بغض در...

همان موقع بغ کرده به شیشه سرد اتاق تکیه داده‌ای و زانوهای خود را بغل کرده‌ای، صدایت از بغض در نمی‌آید، قلب‌ات می‌لرزد و نفست بالا نمی‌آید کسی برای فهمیدن حالت و سخن گفتن نیست؛ با تک‌تک سلول‌های بدنت تنهایی و غم را حس می‌کنی! #خودنویس #وصف_حال #ترنم_واژه_ها
  15. ترنم واژه ها

چه روزی امروز... شد شیش سال که کنارم نیستی شد شیش سال که زدی زیر قولت و رفتی اون بالا یادم بهم...

...زیر قولت و رفتی اون بالا یادم بهم میگفتی هرکی بره هرکی بیاد تری من تنهات نمیزارم، آهنگ های ترکی میخوندی برام میگفتی هرموقع بخوای برات میخونم، الان دلم شادی بغلت شادی اون اهنگ ذوق دیدنت میخواد؛ ولی حالا امروز برای شیش سال نبودنت باید بیام سرخاکت چه دردناک غصه نبودنت=)🖤 #خودنویس #ترنم_واژه_ها #درد
  16. ترنم واژه ها

چقدر یک دفعه دلم برات تنگ شد تک به تک اون روز های گذشته=) #خودنویس #ترنم_واژه_ها

چقدر یک دفعه دلم برات تنگ شد تک به تک اون روز های گذشته=) #خودنویس #ترنم_واژه_ها
  17. ترنم واژه ها

چشمام میبندم تا این اشک ها در پشت پلک‌هایم پنهان شوند:) #خودنویس #ترنم_واژه_ها #غم

چشمام میبندم تا این اشک ها در پشت پلک‌هایم پنهان شوند:) #خودنویس #ترنم_واژه_ها #غم
  18. ترنم واژه ها

نیاز نیست با زبان خوش بی ایند بگوین برو از زندگی‌مان گاهی ادما جوری رفتار میکنن که خودت بروی و...

نیاز نیست با زبان خوش بی ایند بگوین برو از زندگی‌مان گاهی ادما جوری رفتار میکنن که خودت بروی و درد بکشی =) #حقیقت_تلخ #دلشکسته #ترنم_واژه_ها #خودنویس
  19. ترنم واژه ها

همه ادم ها یک جایی خسته میشن، نگاه به الان نکن با تمام بی محلی‌هایت، سردی رفتارت کنارتم مثل قبل...

همه ادم ها یک جایی خسته میشن، نگاه به الان نکن با تمام بی محلی‌هایت، سردی رفتارت کنارتم مثل قبل مهربانم و دوستت دارم من هم آدمم یک جا خسته میشوم میروم و دوست داشتنت و دلتنگ زیر پا می‌گذارم تو میمانی جای نبود من!💔 #خودنویس #ترنم_واژه_ها #حقیقت_تلخ
  20. ترنم واژه ها

نیاز رفتارت بگه یا حس کنم اضافم یا حتی تو بزور تحملم میکنی تمام دوست داشتنت، تمام علاقم بهت...

نیاز رفتارت بگه یا حس کنم اضافم یا حتی تو بزور تحملم میکنی تمام دوست داشتنت، تمام علاقم بهت تو قلبم نگه میدارم، فشار دلتنگی و نبودت هم باش تحمل میکنم حتی به اجبار شد ولی میرم.... 🥲 #خودنویس #ترنم_واژه_ها #حقیقت_تلخ

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا