تقاضا فرم درخواست توسط نِگینا¤ ایجاد شد

• نویسنده موضوع نِگینا¤
  • تاریخ شروع
  • بازدیدها 217
  • پاسخ‌ها 2
  • کاربران تگ شده هیچ
درخواست تایید رمان و داستان
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نِگینا¤

40
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/03/04
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
نام‌کاربری: نِگینا¤

نام و نام خانوادگی نِگینا¤

نام تخلص؟ نِگینا

اثرتون داستان یا رمان هستش؟ رمان

نام اثر؟ داج

ژانر اثر؟ جنایی/ معمایی

خلاصه‌ای از اثر خلاصه:
در کوچه پس کوچه‌های تقدیر، مردی از شانه‌ی شرافت پا به صحنه می‌گذارد.
مردی که نجوای خوش را در غرش اسلحه و ظرافت را در ماشه‌ی کلت کمری‌اش می‌بیند.
کاراگاهی از دایره‌ی جنایی که خاطراتش را مورد هدف تک تیرانداز معکوسش قرار می‌دهد.

اثر مورد نظر اختصاصی است؟ بله

توضیحات اضافه‌ای دارید؟ خیر

میزان آشنایی با سایت؟ متوسط

لینک تشریحات اضافه نمیدونم چیه

آخرین ویرایش:

ملکه آرامش

718
پسندها
123
معاونت اجرائی
تاریخ ثبت‌نام
2022/10/29
مدال‌ها
10
  • مدیرکل
نام‌کاربری: نِگینا¤

نام و نام خانوادگی نِگینا¤

نام تخلص؟ نِگینا

اثرتون داستان یا رمان هستش؟ رمان

نام اثر؟ 5_oh

ژانر اثر؟ جنایی/ معمایی

خلاصه‌ای از اثر خلاصه:
در کوچه پس کوچه‌های تقدیر، مردی از شانه‌ی شرافت پا به صحنه می‌گذارد.
مردی که نجوای خوش را در غرش اسلحه و ظرافت را در ماشه‌ی کلت کمری‌اش می‌بیند.
کاراگاهی از دایره‌ی جنایی که خاطراتش را مورد هدف تک تیرانداز معکوسش قرار می‌دهد.
مقدمه:
رجزخوانی گلوله‌ها و بوی خونی که روانم را به بازی می‌گیرد.
دست‌های به‌ناچار خونی و عربده‌ی مغز بر سر قلب و طعم گس مانند خون... .
حالا یک نفس عمیق و یک نگاه خیره!

چیزی جز غلظت خون و تنفر وجودشان عاید من نمی‌شود.
تاریک است!
وقتی نخ بین شرافت و جنایت با گلوله ای زنگ زده از هم دریده می‌شود، وجدان‌های پاک هم با غلت خو*ردن در خاک و خون آب‌دیده می‌شوند.
زیباترین سمفونی شکنجه‌گاه تلخ من، ناله‌ای از سر درد است که با اشک آسمان هم پاک نمی‌شود و تنها به باتلاقی تاریک و بی‌رویا مبدل می‌شود.
ایالات متحده‌ی آمریکا/ واشینگتن دی.سی
صدای سوت قهوه‌ساز مرا از افکارم بیرون کشید.
دستم را از زیر چانه‌‌ام برداشتم و با قدم‌های بلند به سمت اپن رفتم. بعد از ریختن قهوه‌ی داغ در ماگ سفید رنگ، به اتاق رفتم و مقابل سیستم، روی صندلی چرم نشستم. ایمیلی که گروهبان استیو برای برسی فرستاده بود، سخت من را درگیر خودش کرد. بی‌توجه به داغی قهوه مقداری از آن را نوشیدم و به این فکر کردم که این پرونده‌ی جنایی، معماگونه‌تر از آن بود که فکرش را می‌کردم. پرونده را برای بار هزارم باز کردم و با دقت بیشتری مشغول مطالعه شدم. بعد از خواندن پرونده و همان‌طور که نگاهم به صفحه‌ی سیاه لپ ‌تاپ بود، لیوان قهوه را به سمت دهانم بردم و‌ محتوای خالی آن را از هوا نوشیدم. با کلافگی لیوان را به میز کوبیدم و بر روی صندلی ولو شدم. فضای اتاق را از نظر گذراندم. دیوارهای سفید اتاق، مغزم را آرام می‌کرد. نگاهی به پنجره‌ انداختم و سعی کردم ساعت را از روی خورشید حدس بزنم. به نتیجه‌ای نرسیدم. به ساعت روی دیوار خیره شدم. یازده و یازده دقیقه‌ی صبح! نگاهی به تخت نامرتب و لیوان های انباشته شده در جای جای اتاق انداختم اسباب چندانی نداشتم ولی همان هایی هم که بود یا به بدترین شکل ممکن چیده شده بود و یا از شدت نامرتبی بسان بازار سیاه بود. با کلافگی دستی به صورتم کشیدم، باید در اولین فرصت فکری به حال این اوضاع ناخوشایند میکردم. بار دیگر به صفحه نمایش خیره شدم تا جزئیات پرونده را به خاطر بسپارم و جمع‌بندی کنم. زمزمه کردم:
- یک قتل زنجیره‌ای در خانواده‌ی بزرگ مورفی!
دستی به ته ریشم کشیدم و متفکر گفتم:
- مورفی‌ها از اون کله ‌گنده‌های مفسد هستن و من‌ هم به شخصه دلم نمی‌خواد سر به تنشون باشه. ولی این‌که بخوام همه‌ی خاندانشون رو قتل‌عام کنم اصلا معقولانه‌ نیست. خاندان مورفی، سرشناس و ثروتمندن و مطلقاً باید رقیب‌ها و دشمن‌های زیادی داشته باشند. ولی رسیدگی کردن به همه‌ی رقیب‌ها و مظنون شمردن اون‌ها وقت زیادی می‌گیره و امکان داره تا شناسایی و دستگیری قاتل خیلی دیر بشه، باید نزدیک‌ترین حدس رو بزنم حدسی که به قاتل نزدیک باشه. دستی به موهایم کشیدم و به این فکر کردم که انگیزه‌ی قاتل به یک کشتار جمعی چه می‌توانست باشد؟! به سقف سفید خیره شدم و انگشت هایم را در هم قفل کرده بودم که فرضیه‌ای همانند برق در ذهنم خطور کرد.

اثر مورد نظر اختصاصی است؟ بله

توضیحات اضافه‌ای دارید؟ خیر

میزان آشنایی با سایت؟ متوسط

لینک تشریحات اضافه نمیدونم چیه
نِگینا¤سلام گپ تایید با شما ایجاد شد لطفا در گپ مربوطه اطلاعات خواسته شده رو ارسال کنید.

ملکه آرامش

718
پسندها
123
معاونت اجرائی
تاریخ ثبت‌نام
2022/10/29
مدال‌ها
10
  • مدیرکل
تایید شد موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا