زندگینامه

سوسکیِ سابق

5,661
پسندها
135
vip انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2022/10/29
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع

مارک Zupan.png

Zupan در SXSW 20X2 ، 16 مارس 2009
تاریخ تولد20 مه 1975 (45 سالگی)
محل تولدکلیولند ، اوهایو
مارک زوپان (متولد 20 مه 1975) یک است راگبی با ویلچر بازیکن و کاپیتان تیم راگبی با ویلچر ایالات متحده که در بازی های پارالمپیکدر سال 2004. او بیشتر بخاطر حضور در فیلم 2005 شناخته شده است قاتل. زوپان همچنین بخشی از تیم برنده طلای 2008 ایالات متحده در این مسابقات بود بازیهای پارالمپیک 2008 پکن.

امضا
Gözleri beni bitirir
نام موضوع : مارک زوپان
دسته : زندگینامه
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: SANOBAR

سوسکیِ سابق

5,661
پسندها
135
vip انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2022/10/29
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
بعد از یک بازی فوتبال در 14 اکتبر 1993 ، زوپان با هم تیمی های خود در یک بار مست شد و سپس به پشت کامیون دوست کریس ایگو خزید تا بخوابد. مدتی بعد ایگو از میله خارج شد و نمی دانست که زوپان از پشت خوابیده است. با رانندگی در حالت مستی ، ایگو به بیرون چرخید و زوپان را از تخت وانت ، از روی حصار و کانال پرتاب کردند ، جایی که او 14 ساعت روی شاخه نگه داشت تا اینکه توسط یک رهگذر کشف شد. وارد شد هیپوترمی و شدپاراپلژیک در نتیجه حادثه زوپان چهار قلوی ناقص دارد و قادر است در فواصل کوتاه با عصا راه برود.

شغل راگبی با ویلچر​

زوپان پس از تصادف از آنجا فارغ التحصیل شدفناوری جورجیا ، به دو بار قهرمان ملی راگبی چهار نفره ، بهترین بازیکن چهار راگبی سال 2004 تبدیل شد. وی در این مسابقات عضو تیم برنده مدال برنز ایالات متحده بود بازیهای پارالمپیک تابستانی 2004 ، و تیم برنده مدال طلا در بازی های 2008. او ساکن است آستین ، تگزاس.

ژوپان در پاسخ به این س askedال که آیا "آن روز ساعت را برگرداند" پاسخ داد: "نه ، فکر نمی کنم اینگونه باشد. آسیب دیدگی من مرا به فرصت ها و تجارب و دوستی هایی رسانده است که قبلا هرگز نداشته ام. و این به من آموخته است در مورد خودم. از برخی جهات ، این بهترین اتفاقی است که برای من افتاده است. "

• لایک

سوسکیِ سابق

5,661
پسندها
135
vip انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2022/10/29
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع

رسانه ای​

Zupan به عنوان یک مشتری در برجسته شد TLC است جوهر میامی در طول فصل اول بخشهایی از مستند او به عنوان اطلاعات پیش زمینه نمایش داده شد.

او در یک اپیزود از مجموعه داستانهای خشتی به تصویر کشیده شد مسابقه مرگ مشهور در یک مسابقه با کریس پونتیوس ؛ او برنده شد.

در آگوست 2007 ، تیم Zupan "Superman's Crip-Tonite" دوم شد Red Bull Flugtag رویداد در آستین ، تگزاس. آنها برای تلاشهای خود جایزه 3000 دلاری را از آن خود کردند. ماجراجویی Zugan در Flugtag در یک ESPN.com داستان نویسنده ماری باخیت.

او در این فیلم نیز حضور داشت جک شماره دو ، در یک اسکیت به نام "دریاچه پرش" ، جایی که صندلی چرخدار او را با آن چیده شده بودند دی اکسید کربن تانک ها و رمپ را کنار زد کریس پونتیوس. قبل از بلند شدن ، تانک ها شروع به کار کردند و او را از سطح شیب دار خارج کردند و وارد دریاچه کردند.

زوپان در یک قسمت از 2008 نمایش داده شد30 روز که در آن سابق NFL ورزشکار ری کراکت استفاده شده از یک صندلی چرخدار به مدت 30 روز و در یک مرحله سعی در بازی کردراگبی با ویلچر.

در فصل دوم نمایش تلویزیونی چراغ های شب جمعه ، زوپان مدت کوتاهی در اپیزود "ایده های بد" در نقش استیو ، دوستی که شخصیت را همراهی می کند ، ظاهر شد خیابان جیسون به قرار ملاقات با پزشک

در اولین فصل از سیرک نیترو، او در قسمت 11 حضور کوتاهی داشت. او دیده شد که قبل از سقوط به یک سورتمه چسبانده شده و از تپه ای پایین می رود.

• لایک

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا