شهر: مشهد به دنیا اومدم تهران بزرگ شدم
تحصیلات: دانشگاه قبول شدم اما مشکلاتی پیش اومد که نتونستم برم
علایق عمومی: عمومی! خب دوست داشتم جامعه جای بهتری بود کمی از افکار عمومی رو میتونستم جا به جا کنم اعم از: تبعیض جنسیتی اعتقادات غلط...
کتاب و رمان مورد پسند: فکر میکنم اسمش اژدهای سرخ بود اثر توماس هریس
نام دوست صمیمی در انجمن: ..
هدف آینده: بزرگ شدن پیر شدن مردن:/
میزان علاقه به نویسندگی: نه خیلی دوسش دارم نه خیلی بی میلم بستگی به اون لحظه داره در حال حاضر گشنمه و هیچ علاقه ای به نوشتن ندارم:/
فیلم و سریال مورد علاقه:افتر/ سریال نمیبینم چون نمیتونم سر یک ساعت خاص دنبالش کنم آدم آن تایمی نیستم
رنگ مورد علاقه:سفید
اولین بار چه اتفاقی افتاد که وارد انجمن نویسندگی شدید: داخل یه کانال تلگرامی چند انجمن رو معرفی کرده بود ...
اخلاق، رفتار: واقعا ندارم!نزدیک من نشید سالم برنمیگردید پیش خانوادتون دیگه اون ادم سابق نخواهید شد...
توصیف چهره از نظر خوده فرد: پوست یکمی بی روحه چون بیرون از خونه نمیرم چشمام قهوه ای تیره، با بینیمم مشکلی نداریم ابروهای پهن زاویه فک دارم کمی لبامم به شدت نازکه در کل چهره معمولی
دید شما به انجمن: خوب همه چیز خوب البته همیشه و در همه جا هم قسمتی خوب هست هم بد
اسم اولین کتابی که خوندید: فارسی اول دبستان:/
اسم اولین رمانی که خوندید: دقیق یادم نیست اما ده سالم بود یه رمان با ژانر ترسناک خوندم هنوز اتفاقاتش یادمه
وسیله نقلیه مورد علاقه: با اتوبوس سا مترو میرم بیرون علاقه ای به نشستن پشت رل ندارم
اولین رمانی که نوشتید: حزن نسیان بود...داخل ورد هست هنوز جایی منتشر نشده
ایدهای واسه رمان نویسی دارید: اره خب زیاده اما بعد از نوشتن مقدمه پوچ میشه و تمام افکار باهم دست دوستی میدن و قاطی میشن:/
ژانر مورد پسند شما:ترسناک تراژدی
بهترین رمانی که خوندید: اسطوره