- نویسنده موضوع

قانون جذب و ایمان به خدا
من بایستی اعتراف کنم که وقتی برای اولین بار ویدیویی در زمینه “قانون جذب” را تماشا کردم بسیار شیفته آن شدم. همه چیز خیلی جدید به نظر می رسید اما بسیار برایم آشنا بود. می دانستم قبلا چیزهایی مثل این قانون جذب را شنیده ام اما هرگز در مورد ماهیت اصلی آن کندوکاو نکرده بودم. بنابراین، تصمیم گرفتم تا وقت بیشتری در مورد مطالعه و درک قانون جذب و ارتباط قانون جذب ایمان به خدا صرف کنم و ببینم آیا این قانون از طبیعت نشات می گیرد یا خیر.
بیشتر نگرانی های من مربوط به پیوند قانون جذب و ایمان به خدا یا اعتقاد به وجود خدا بود. اولین فکر من این بود که مواردی که در ویدئو درباره قانون جذب صحبت می شود، صحیح هستند یا خیر.
در ادامه در مورد این قانون به توضیح خواهم پرداخت و تلاش خواهم کرد تا چرایی و چگونگی عملکرد قانون جذب را از نظر اعتقاد به خدا شرح دهم.
قوانین طبیعی حاکم بر مبنای قانون جذب
اول از همه قانون جذب در مورد جهان صحبت می کند و اینکه جهان چگونه شما را به آنچه که واقعا می خواهید برسید، هدایت می کند. هر چه که فکرش را می کنید یا روی آن تمرکز دارید، هر چیزی که خواسته شما باشد – جهان آن را به شما باز می گرداند. اولین چیزی که باید بدانیم این هست که این کار جهان هستی نیست بلکه کار حاکم آن است. وقتی شما سنگی را پرتاب می کنید و آن سقوط می کند، در حقیقت این سقوط مستلزم قوانینی است که خداوند وضع کرده است. قانون ثقل یکی از این قوانین است. بنابراین وقتی سنگ یا هر شیء را رها می کنید، آن سقوط می کند چون تابع قانون ثقل است.در حقیقت تمامی این موارد برگرفته از قوانین طبیعی است. اینها قوانینی است که خداوند آفریده است. بنابراین وقتی می گویند جهان آن را به شما باز می گرداند، واقعا این یک قانون طبیعی است که دنبال می شود. آنچه شما در مورد آن فکر می کنید، محیطی که در آن زندگی می کنید، آن را به زندگی شما منتقل می کند. بنابراین لزوما آن چه که خواسته هایتان را به شما بر می گرداند در واقع قانون خدا هستند. پس تا ابنجا می توان گفت که قانون جذب و ایمان به خدا یکی هست.
نام موضوع : قانون جذب و ایمان به خدا
دسته : کائنات و انگیزه