این سناتار جونشم برات میده چه برسه وقتشو کلیک کنید تا گسترش یابد... بخاطر حق پرومکس گوییت تخفیف قائل میشم برات عوض آبدارچی بشی منشی
ارشاویر که هرکسی نیست بیا وقتتو بهش بده باور کن یه قهوه درست کردن این حرفا رو نداره کلیک کنید تا گسترش یابد... تا تو هستی چرا من
ریحون کی بهتر از تو برای این پست کلیک کنید تا گسترش یابد... میدونی که مدیریت تالار و تایپک و ریاست شرکتای خارجه این وقتو بهم نمیده بیام یه چایی در خدمتت باشم
میدونی که مدیریت تالار و تایپک و ریاست شرکتای خارجه این وقتو بهم نمیده بیام یه چایی در خدمتت باشم کلیک کنید تا گسترش یابد... باز قرصاتو پس و پیش خوردی؟
منکه میخواستم این شفته رو بکشم کجا دیدی قبل از کشتن گوسفند بهش چایی و قهوه بدن؟ تو میخواستی جونتو براش،بدی یه چایی درست کردن که دیگه سختتر از مرگ نیس
منکه میخواستم این شفته رو بکشم کجا دیدی قبل از کشتن گوسفند بهش چایی و قهوه بدن؟ تو میخواستی جونتو براش،بدی یه چایی درست کردن که دیگه سختتر از مرگ نیس کلیک کنید تا گسترش یابد... عمو جون دیگه فیلم اکشن نبین برات خوب نیست میبینی توهم زدی
باز قرصاتو پس و پیش خوردی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... شایدم تو یه چی ریختی تو چاییها کلک قصد جونمون کردی بگو حداقل املاکمون و وقف کنیم
شایدم تو یه چی ریختی تو چاییها کلک قصد جونمون کردی بگو حداقل املاکمون و وقف کنیم کلیک کنید تا گسترش یابد... بخوام محوت کنم که نیازی نیست به سابقه کاریت خدشه وارد کنم اخه عزیز من
عمو جون دیگه فیلم اکشن نبین برات خوب نیست میبینی توهم زدی کلیک کنید تا گسترش یابد... کشتن تو و بعدم ارشاویر که اکشن نیست میتونی یه قهوهای چیزی قبلش بیاری ولی ما نخوریم و یه راس بریم سر اصل مطلب