انجمن رمان نویسی پاتوق رمان

akan81767
akan81767
درود، آیا انجمن شما از نویسندگان حمایت مالی می‌کنه؟
ملکه آرامش
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
سلام خوش امدید همه خدمات رایگانه
akan81767
akan81767
رمان من خیلی سنگینه برای اینکه تمام وقت روش کار کنم حمایت مالی نیاز دارم و از همه ی کارهام دست بکشم.
akan81767
akan81767
من دارم روی یه مجموعه رمان حماسی فانتزی کار میکنم که همه چیزش اوریجینال و بین چهار تا هفت جلد میشه که شامل سه تا قاره و هفت نژاد مختلف که پنج تا نژاد هاشو خودم اورجینال خلق کردم و نژاد ششم اِلف ها هستن که اپنم بخش الف هاب تاریک رو با کامسپت اورجینال خودم خلق کردم و نژاد هفتم هم انسان ها هستن و دارای ۹ خط داستانیه که در ۳خط زمانی مجزا همزمان پیش میرن و ممکنه چندصدتا شخصیت مهم داستانی داشته باشه یه کار خیلی سنگین و برای اینکه بتونن تمام وقت روش کار کنم یه حامی مالی میخوان که حداقل بین ۷.۵ تا ۱۵ میلیون در هفته حمایت مالی کنه و چون میخوام خارج از کشور هم منتشرش کنم تا زمان چاپ هرچقدر که حمایت مالی شده باشم دوبرابرش از فروش اولیه گتاب در خارج از کشور به حامی مالی برگردونده میشه بعنپاه اینه صدرصد فروش نسخه فارسی در ایران هم برای حامی مالی خواهد بود. چندتا نمونه کار دارم دوتا فیلمنامه سینمایی که حتی اگه بخواید مستقیم در سایتتون قرار بدید یا تیم نویسندگیتون اونو به فرمت رمان دربیاره میتونید رایگان بعنوان بخشی از قرارداد اینکارو بکنید. درحال حاضر هم دارم روی یه مجموعه داستان ۳۶قسمتی کار میکنم برای اینکه کمیک بشه و خارج از کشور منتشر بشه که تیم تبلیغات و تیم طراحی مخصوص خودشو داره میتونم چند قسمت از داستان رو هم با اون دوتا فیلمنامه سینمایی براتون ارسال کنم بعنوان نمونه کارم بررسی کنید.
سوسکیِ سابق
سوسکیِ سابق
چقد خفن

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا