مائده خانوم این مواقع شمام مواظب باش آبجی و بزرگ تره حالیم نمیشه ها شوما حرفشو بزنید من عملی نشونتون میدم خود دانید
من شوهر میکنم شماها رو هم سر جهازی میبرم:/ کلیک کنید تا گسترش یابد... بدون ما مگه میشه؟ اونوقت من میزنم میکشمش
اصلا کسی اسم شوهر بیاره از انجمن شوتش میکنم بیرون بگو که میکنم @mah_banoo کلیک کنید تا گسترش یابد... شوهرررررررررررررررررررررررررررر
مگه به سنه مادرای ما تو ۱۷_۱۸ سالگی ازدواج کردن پس ما هم میتونیم کلیک کنید تا گسترش یابد... ولا مامان من و نگاه دو ساله بود منو داش
ببین خودتم راضی ای من شوهر کنم شماها رو هم سر جهازی ببرم نگا نگا SETI_GSETI_G کلیک کنید تا گسترش یابد... دلت میاد قاتل بشم؟ بعد کخ کخ
جنگل؟ کو پس برین بیارینش + هاریییییییی خربددددددددددد + بیا شوهر منو معرفی کن منم بدمت به اون کچله @mah_banoo
جنگل؟ کو پس برین بیارینش کلیک کنید تا گسترش یابد... اصلا خودم بردم اونجا گذاشتم خرس بخورتش + هاریییییییی خربددددددددددد کلیک کنید تا گسترش یابد... هادیمو اینجور صدا نکن + بیا شوهر منو معرفی کن منم بدمت به اون کچله mah_banoomah_banoo کلیک کنید تا گسترش یابد... واه واه چه کارا:/ شوهر کووش:/