موزیک پلیر

بازدیدهای نمایه

15006

آخرین بازدیدکنندگان

1. 15,006 بازدیدهای نمایه
  2. (SINA)
  3. Arta
  4. Panic_315
  5. آیلولا
  6. neda aliari
  7. آریانا
  8. Likol
  9. آتنا ق
  10. Tiam.R
  11. Tiam
Miss.Aghazadeh
پسندها
10,874

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها رسانه آلبوم ها مناطق ارسالی‌ها درباره کاربران بازدیدکننده از نمایه شما

• یه چیزیو دقت کردی؟
    من زدم آذربایجان غربی
    تو زدی آذربایجان شرقی
    فقط زبوناشون فرق دارن
    • ذوق
    • لایک
    واکنش‌ها[ی پسندها]: G.sky و Miss.Aghazadeh
    SETI_G
    SETI_G
    انشا؟ وایی نگو جان من
    نمیدونم چطوری عاشق داستان و رمان نویسیم ولی انشا؟ هر کار میکنم به دلم نمیشینه لعنتی:/ نوشتنشم رو مخم راه میره
    Miss.Aghazadeh
    Miss.Aghazadeh
    از همان لحظه که از بطن وجودش به دنیای جدید پای میگذاریم، تا هر دقایقی که قد میکشیم و
    عقل میپرورانیم، تنها اوست که عشق را به ما میآموزاند، تنها اوست که هر لحظه ما را با عشقی
    ناب و بیخطر همخانه میکند؛ او کسی نیست جز مادری که از همان ماههای اول جنینی تا
    لحظهای که عمر داریم بیمنت عشق به پایمان میریزد.
    از لحظهای که چشم به این دنیا باز میکنیم، لبخند پر از دردش میشود تنها منبع آرامشمان و
    آغوش گرمش میشود تنها پناه زندگییامان، برایش فرقی نداره در چه حالی است فقط مهم این
    است لبخند بر لب فرزندش باشد و چشمهای فرزندش بیغم! مهم نیست چقدر هوا سرد باشد،
    هروقتی که به آغوشش پناه ببری گرمترین مکان تو خواهد بود. نیاز نیست نام برد تا متوجه شوی
    این سخنان مختص چه کسی است! بلکه در یک نگاه هم میشود فهمید تنها این سخنان مختص
    مادری است که بیمنت عشق به پایت میریزد.
    در تمام لحظههای زندگیاش نگران است، مبادا سرما بخورد، مبادا گشنه شود، مبادا جایی از تنش
    به درد آید، مبادا دیر کند، مبادا و... . هزاران مبادا که در سرش میگذرد و قلب نحیفی که هر
    لحظه بیشتر به هیجان میآید و چشمان جیرانش را بیشتر به اشک وا میداراند، چه میشود کرد؟
    مادر است دیگر، همان مادری که همیشه ی خدا دلنگران جگرگوشهاش است؛ ظلم است اگر در
    برابر این نگرانیها به جای ب*و*سه بر دستانش اخم به ابرو بیاوری.
    آن لحظه که فرزندش را در رخت شادی ببیند، همان لحظه وصال فرزندش با عشق، هم دلش از
    فرط خوشحالی به رقص میپردازد و هم چشمانش از دوریهای لحظهای فرزندش به گریه روی
    میآورد. نمیشود حرفی زد، خوشحالی هر مادری همراه با گریه است! مادر در هر لحظه به همراه
    شادی اشک میریزد قلب هر مادری آنقدر لبریز از احساسات ناب مادری است که هیچگاه
    نمیتوان آنها را نادیده گرفت.
    میگویند بهشت زیر پای مادارن است، حق است! بهشت باید زیر پای مادری باشد که نه ماه تمام
    فرزندش را به وجود میکشد، دردها میکشد بر سر به دنیا آوردن کودکش ولیکن با دیدن چهره
    نورسیده خود همه دردش را یک آن فراموش میکند؛ حق است اگر بهشت به نام مادران باشد.

چطوره؟
    SETI_G
    SETI_G
    عالیه اشکم در اومد
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا