ArMaN 2023/01/10 500 تایییییییییییییی شدیممممممممممممم وایییییییییییییییی خدااااااااااا از ذوق نخوابیدممممممم هنوزززززززززززز 500 تاییییییییییی شدیم حالا بیا وسط هوووووووو هووووووو هووووووو هووووووو هوووووووو هوووووو جاننننننننن جاننننننن جانننننننن وااااااااایییییی دلمون رفتتتتتتت وایییییی وایییییییی دلموننننننن رفتتتتتتتت 500 تایییی شدیمممممم ژوننننننن بیا وسط
500 تایییییییییییییی شدیممممممممممممم وایییییییییییییییی خدااااااااااا از ذوق نخوابیدممممممم هنوزززززززززززز 500 تاییییییییییی شدیم حالا بیا وسط هوووووووو هووووووو هووووووو هووووووو هوووووووو هوووووو جاننننننننن جاننننننن جانننننننن وااااااااایییییی دلمون رفتتتتتتت وایییییی وایییییییی دلموننننننن رفتتتتتتتت 500 تایییی شدیمممممم ژوننننننن بیا وسط
ArMaN 2023/01/09 ارشا میگم من یه معللم تاریخ دارم می خوام بیارمش انجمن اگه راضی شه بیاد فوق دکترا تاریخ زبان فاررسی رو داره خیلی پایس اگر بیاد نونمو تو روغنه بیاد اینجا خیلی به درد می خوره هماهنگ می کنم بیاد اگر امد راضی هستی بیاد معلم شه؟
ارشا میگم من یه معللم تاریخ دارم می خوام بیارمش انجمن اگه راضی شه بیاد فوق دکترا تاریخ زبان فاررسی رو داره خیلی پایس اگر بیاد نونمو تو روغنه بیاد اینجا خیلی به درد می خوره هماهنگ می کنم بیاد اگر امد راضی هستی بیاد معلم شه؟

واکنشها[ی پسندها]: shah.dokht