موزیک پلیر

بازدیدهای نمایه

793

آخرین بازدیدکنندگان

1. 793 بازدیدهای نمایه
  2. marj
  3. DELARAM
  4. Sara.
  5. نارگیل
  6. Ghazal
  7. Silvermoon
  8. ♡I’m MALAkeH
  9. i_faezeh
  10. دریام
  11. noora1995
Mamad_EG
پسندها
1,436

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها مدال‌ها مناطق ارسالی‌ها درباره کاربران بازدیدکننده از نمایه شما

• یورو پروفایل ایز وری گنگ
    البته عکس خوب دیده نمیشه چی نوشته رو لباسش حدس میزنم صحنه یک فیلم باشه
    آشنا میزنه
    خستگی‌هایم را در آغوش گرفتم امید‌هایم را پرواز دادم و بعد حقیقت‌های غم بار را دیدم. بعد از رفتن امیدهایم خوشی‌های دروغین از حقیقت‌ها پرده برداشته‌اند.

#زندگی_رواله
    از اینکه کسی به فکرت نباشه بعد تو این همه همشون رو یاد کنی خنده‌ی تلخی رو میکاره کنار لبت تا از همشون با خنده‌ی لب و درد قلب رد بشی دوست داشتن همینه دیگه

#زندگی_رواله
    دوست داشتن افراد و ارزش داد بهشون به خودت بستگی داره اگه واقعا دوستشون داری کنارشون بمون حتی اگه کنارت گذاشتن یه روز میفهمن و اون روز تو نیستی و کوله باری از درد رو بر شانه‌های ان‌ها نهادی و رفتی انقدر دل سرد و یخ شدی که دیگه کسی نشناستت این حکایته منه منم موندم مسخره بازی دراوردم ولی به اون درجه عرفان رسیدم که ارزش خودم بالاتر از هر ارزشی بود
    اهای سردی زمستان گاهی به ما رحم کن سرمای وجودت قلبم را یخ می‌کند باعث می‌شوی بر خاطرات سرپوش گذاشته مروری بشود و زخم‌ها دوباره سوزان شوند.

#زندگی_رواله
    میخوام بهت بگم ازت متنفرم بودنت باعث عذابم میشه اما تو که برات مهم نیست پس بهتره تو خودم احساس تنفرم رو خفه کنم تا به تو بگم و بی‌تفاوت باشی

#زندگی_رواله
    سلام‌تمایلی ندارین عضو کادر مدیریت شین؟
    Mamad_EG
    Mamad_EG
    نوچ حاجی خیلیه ولی دلم میخواد مدیر ادبیات بشم وسوسه شدم شت همش تقصیر توعه ها
    arsha.Srmast~
    arsha.Srmast~
    کجاش خیلیه:/ منتقد میخوای نشو ولی موارد بالا دیگ هست
    ArMaN
    ArMaN
    بخش روابط عمومی جز تالار روزنامه نگار
    همشون خالیه مدیر می خوان می تونی بیایی توش فعالیت کنی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا